Politici și proceduri IMSB

IMSB are politici din mai multe motive. Politicile ajută la definirea regulilor, regulamentelor, procedurilor și protocoalelor pentru școala noastră. Toate acestea sunt necesare pentru a ne ajuta să funcționăm fără probleme și pentru a ne asigura că elevii primesc o educație de calitate. Politicile stabilesc reguli și regulamente pentru a ghida un comportament acceptabil și pentru a asigura un mediu școlar sigur pentru elevi, profesori și personalul școlii. Politicile școlare contribuie, de asemenea, la crearea unui mediu de învățare productiv.

Școala IMSB se angajează să protejeze și să promoveze bunăstarea copiilor și tinerilor și consideră că toți elevii, indiferent de vârstă, nevoi speciale sau dizabilități, moștenire rasială / culturală sau credință religioasă au dreptul de a fi protejați în fața oricăror forme de violență sau abuz.

Acest Cod de Conduită este creat pentru a clarifica comportamentul și măsurile care trebuie implementate pentru a nu pune elevii sau personalul în pericol. Acesta ajută întreg personalul să înțeleagă ceea ce este și ce nu este considerat comportament acceptabil.

Descărcați Codul de conduită

Ghidul elevului rezumă politica școlii și conține instrucțiuni și informații generale. Consultați documentele oficiale privind politica și reglementările pentru informații specifice.

Descărcați Ghidul

Vă rugăm să contactați școala pentru alte politici.

Date de contact

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu