Mesajul Directorului

Atmosfera de la IMSB este vibrantă, creativă și, mai presus de toate, orientată spre exterior.

Suntem mult mai mult decât o școală; suntem în centrul comunității internaționale pe care o deservim și ne mândrim cu faptul că interacțiunea cu școala este o experiență fericită și satisfăcătoare pentru întreaga familie.

,În calitate de director al International Maarif Schools of Bucharest, sunt încântat să vă urez bun venit pe site-ul nostru.

Aici, la International Maarif Schools of Bucharest, oferim o educație britanică și română care combină excelența în predare și o abordare personală cu un mediu de învățare îmbogățit de tehnologie. În plus, oferim multe oportunități pentru activități culturale și sportive. Comunitatea noastră de elevi fericiți, încrezători și personalul didactic bine pregătit asigură un mediu în care tinerii se dezvoltă și cunosc succesul.

Atmosfera de la IMSB este vibrantă, creativă și, mai presus de toate, orientată spre exterior. Suntem mult mai mult decât o școală; suntem în centrul comunității internaționale pe care o deservim și ne mândrim cu faptul că interacțiunea cu școala este o experiență fericită și satisfăcătoare pentru întreaga familie.

Curriculumul nostru este competitiv, ambițios și antrenant. Începând cu 24 februarie 2020, școala noastră este autorizată de Cambridge. Suntem o comunitate pasionată de învățare și ne mândrim cu echipa noastră de profesori talentați și dedicați.

Încercăm activ să inspirăm și să încurajăm elevii să își atingă potențialul maxim, să dezvolte un spirit deschis și să-i pregătim pentru provocările unei lumi interdependente și aflată în rapidă dezvoltare.

Sper că vizitând site-ul nostru web vă va ajuta să vă formați o idee despre modul în care realizăm acest lucru. Cu toate acestea, a vedea este important pentru a crede, prin urmare cel mai bun mod de a aprecia IMSB este de a o vedea cu proprii ochi. Suntem întotdeauna gata să le oferim potențialilor elevi și familiilor lor un sentiment de apartenență la această comunitate extraordinară.

Cu stimă,

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu