Activități sportive

Organizăm o mulțime de evenimente sportive care întăresc angajamentul școlii față de importanța educației fizice și a stilului de viață sănătos.

Educație fizică și sport

Lecțiile săptămânale de educație fizică îi înzestrează pe elevii noștri cu pasiune pentru sport, sporind în același timp abilitățile lor într-o serie de discipline, consolidând în același timp angajamentul școlii față de importanța educației fizice și a stilului de viață sănătos.

Am conceput testele de abilități de control motor pentru a verifica abilitățile elevilor în conformitate cu programa școlară actuală. Punctajul elevilor se realizează în funcție de progres, informându-i pe fiecare separat cu privire la notele și calificativele obținute.

Elevii au fost testați inițial la începutul anului școlar pentru a cunoaște nivelul de la care pleacă fiecare elev, lucrând constant pentru dezvoltarea încrederii și a imaginii de sine, a motivației, atenției și gândirii creative, astfel încât să își poată depăși limitele personale.

Am integrat în procesul de predare-învățare-evaluare strategii interactive de predare, axate pe nevoile de învățare ale elevilor, predând diferențiat acolo unde a fost necesar. Elevii noștri sunt implicați în diferite situații de învățare care le stimulează creativitatea, munca în echipă, rezolvarea problemelor, fair-play-ul.

Departamentul de Educație Fizică și Sport al IMSB este o parte importantă și activă a departamentului de dezvoltare personală, comportament și bunăstare al școlii.

pitch
inside
sport01
sport5
Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu