“Încurajează fiecăre copil să viseze, să-și dezlănțuie potențialul și să învețe pe tot parcursul vieții”

 

VIZIUNE

Viziunea noastră este să devenim o școală internațională de vârf în București, care să ofere un mediu prietenos și stimulant pentru elevi; oferindu-le sprijin și siguranță, precum și educație, astfel încât vor putea face diferența în comunitatea lor. Promovăm o cultură a respectului reciproc și față de diversitate și încurajăm copiii să-și urmeze calea construind abilități și valori care îi vor propulsa către un viitor de succes.

 

DECLARAȚIA MISIUNII

Ne propunem să încurajăm elevii să devină cetățeni creativi, implicați, cu minte deschisă și bine educați, inspirând învățarea pe tot parcursul vieții.

 

MISIUNE

Ne propunem să încurajăm și să ajutăm elevii să își atingă potențialul maxim și să dobândească abilitățile necesare pentru a se dezvolta în persoane creative, cu minte deschisă și interesați de studiu; care să respecte cultura, tradițiile și mediul la nivel internațional. Încurajăm responsabilitatea, astfel încât elevii noștri să devină liderii importanți de mâine, care se vor implica și vor contribui la a face lumea mai bună.

 

VALORILE DE BAZĂ

Respect

Responsabilitate

Corectitudine

Integritate

Valorile noastre sunt cultivate și încurajate în interacțiunea dintre elevi și dintre elevi și profesori.

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu